Τρόποι πληρωμής - Αποστολή

Μέσω του e-shop μας μπορείς να πραγματοποιήσεις μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες. Προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικών παραγγελιών.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στο www.tanbeautiful.gr  προσφέρουμε δύο διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου:

Αντικαταβολή: Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται με μετρητά κατά την παράδοση στον χώρο σου από την TAN BEAUTIFUL με επιπλέον χρώση δύο (2) ευρώ. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες με αποστολή στην Ελλάδα.

Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτα: Συμπληρώνεις τα στοιχεία της κάρτας σου και μόλις αυτή επιβεβαιωθεί, η παραγγελία ολοκληρώνεται. Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express και Diners.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ελλάδα:

Για κάθε σου παραγγελία άνω των τριανταπέντε (35) ευρώ έχεις δωρεάν μεταφορικά, ενώ για παραγγελίες κάτω από 35€ η χρέωση είναι τρία (3) ευρώ. Τα παραπάνω ισχύουν για παραγγελίες από όλη την Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα στο TAN BEAUTIFUL βρίσκονται σε απόθεμα και είναι ετοιμοπαράδοτα. Σε συνεργασία με την EASY MAIL, αποστέλλουμε τις παραγγελίες μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα.

Σε περιόδους εκπτώσεων, προσφορών και αυξημένου φόρτου παραγγελιών, ο χρόνος επεξεργασίας, αποστολής και παράδοσης των παραγγελιών ενδέχεται να αυξηθεί σημαντικά, σύμφωνα πάντα με τους χρόνους διανομής της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Η TAN BEAUTIFUL πραγματοποιεί τις παραδόσεις καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες) και από τις 09:00 έως τις 17:00 (Για την Ελλάδα).

Έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς την εξέλιξη της παραγγελίας σου από τη στιγμή που θα παραδοθεί στην εταιρία ταχυμεταφορών, συμπληρώνοντας τον κωδικό της αποστολής στο ειδικό πεδίο.

Σε περίπτωση που δεν βρίσκεις το μέγεθος ή το χρώμα που επιθυμείς σε κάποιο προϊόν, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2107258949 και εμείς θα σε ενημερώσουμε για ενδεχόμενη διαθεσιμότητα.

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου χωρίς επιπλέον χρεώσεις από το κατάστημα μας. Μόλις αυτή παραληφθεί από το κατάστημα, θα ενημερωθείς μέσω e-mail ή τηλεφώνου και θα μπορείς να την παραλάβεις επιδεικνύοντας την ταυτότητα σου.

Εάν αυτή δεν παραληφθεί, θα επιστραφεί στην αποθήκη μας και θα ενημερωθείς για νέα ημερομηνία αποστολής, με ενδεχόμενη χρέωση μεταφορικών.

Τα προϊόντα της παραγγελίας ενδέχεται να μην βρίσκονται στο κατάστημα την ώρα της παραγγελίας και δεν είναι διαθέσιμα για άμεση παραλαβή, αλλά τιμολογούνται και αποστέλλονται από την αποθήκη του e-shop.